30 Haziran 2008 Pazartesi

Canlı Performansları - Seni Sildim

Yine aynı programda "bidaha,bidaha" sözlerini geri çeviremeyen 4 Yüz bir diğer şarkıları olan " Seni Sildim " ile devam ettiler.Buyrun bunuda dinleyin ve karar verin bu iki şarkıdan hangisi daha güzel diye...

Canlı Performansları - Kız Kıza

4 Yüz, katıldıkları bir programda sunucunun ve seyircilerin yoğun istekleri üzerine canlı olarak sergiledikleri performansları izleyebilirsiniz.Gayet güzel bir şekilde söylediler.

28 Haziran 2008 Cumartesi

4 Yüz Grubu Televizyon Programında

Grup 4 Yüz, bir süre önce bir televizyon programına katılmışlardı.Seyircilerden gelen yoğun istek üzerine program tekrar yayınlanmıştı.İşte o programın baştan sona kadar ki her anını aşağıdan izleyebilirsiniz.Gayet güzel ve hoş bir sohbet olmuş.İyi seyirler....

Bölüm 1



Bölüm 2





Bölüm 3





Bölüm 4





Bölüm 5



Bölüm 6



Bölüm 7



Bölüm 8

27 Haziran 2008 Cuma

Grup 4 Yüz Kimdir?

Geçen yazılarımızda grubun üyelerini tek tek ve çok aşırı derecede açıklıyıcı olarak tanıtmıştık.Şimdi ise bu tanıtımı bir arkadaşımızın yaptığı video şeklinde, yazılarımızda göremediğiniz yerleri görebileceksiniz.İyi seyirler dileriz.

25 Haziran 2008 Çarşamba

4 Yüz - Aşk Yok



4 Yüz Grubu'nun belkide en çok sevilen ve en çok dinlenilen şarkılarından birtanesi.Kesintisiz ve son sürat hızlı bir şekilde dinleyebileceğiniz bu şarkıdan vazgeçemeyeceksiniz.Tekrar tekrar dinleyesiniz gelecek.İyi dinlemeler...

24 Haziran 2008 Salı

4 Yüz Grubu Şarkıcısı Gülnur Gökçe


Bu sene İstanbul Üniv. Devlet Konservatuarı'ndan mezun olan Gülnur'un aslında geçmişide geleceği kadar parlak bir müzik insanıdır.Gülnur daha ilkokul 5.sınıf öğrencisi iken televizyonlarda gördüğü şarkıları ezberler ve kendi kendine konserler verirdi.Daha o yaşta solistlik sinyalleri veren Gülnur'a aileside destek çıktı.Genç yaşta dünyaca ünlü bir şarkı projesi olan Euorvision da ülkemizi temsil eden Grub'un içinde yer aldı.Gülnur'un bu genç yaşta sahip olduğu güçlü ve hakim sesi ilerde büyük yankılar uyandırack gibi görünüyor.

23 Haziran 2008 Pazartesi

4 Yüz Grubu Piyanisti Didem Ergüven



Daha yaşıtları iki cümleyi bir araya getiremezken Didem piyano dersleri alıp çalmaya başladı.Bu kızın daha yaşı 10 idi.Bunun için İsveç'e kadar gitti.İÜ Devlet Konservatuarı'nda özel hocalar eşliğinde fagot dersleri aldı.Daha sonra solistlik için üniversite'nin müzikal bölümüne dikey geçiş yaptı.Şu anda Yeditepe Üniversitesi İtalyanca Sanat ve Tasarım Bölümü ikinci sınıfta öğrenim gören Didem,aynı zamanda kendi çabaları ile 3 dil öğrendi.Bunların arasında İtalyanca İngilizce ve İsveç dili bulunmaktadır.Eğitim alanındaki başarılarının yanı sıra güzelliği ve sempatik tavırları ile herkesin gözlerini üstüne çeken Didem grubun vazgeçilmez kraliçesi.

22 Haziran 2008 Pazar

4 Yüz Grubu Solisti Onur Kırış



Yıldız Üniversitesi'nde Dans eğitimi olan ve daha sonra İstanbul Üniversite'si Devlet Konservatuarı öğrenimini tamamlayan Onur genç yaşta büyük tecrübe edindi.Çoğu çizgifilmlerde çocuk sesi olarak görev alan Onur bizlerden habersiz,çoğukez evimize konuk oldu.Onur sadece sesinin güzelliği ile değil,yakışıklılığı ile de genç kızları kendine hayran bıraktı.

4 Yüz Grubu Solisti İlkay Sipahi



Daha 10 yaşına girmeden gitarla tanışan ve az da olsa birşeyler çalabilen hayal çocuk İlkay,daha küçük yaşta tanıdığı Steve Wonder'in etkisi altında kalarak şarkı söylemeye özenerek başladı.Şarkı söylemek ona gitar çalmaktan daha zevkli gelince,şarkı söylemek adına bir dönem Galatasaray,Ülkerspor,Fenerbahçe gibi ünlü klüblerde basketbol oynamayı şarkı söylemeye değişti.Kendisini dinleyenleri sempatik tavırları ile etkisi altına alan İlkay,şimdiden tüm herkesin gözdesi oldu.